بر اساس افسانه های اشوری ،وقتی خدایان برای افرینش جهان ملاقات کردند ،شرابی از کنجد (sesame)نوشیدند.در افسانه های هندی ،دانه های کنجد، بی مرگی و جاودانگی را بیان می کند ارده به کنجد بدون پوست، بوداده و آسیاب شدهای گفته میشه که روغنگیری نشده. ارده حاوی پروتئین، ویتامین D ، B و E هست. مقدار روغنش هم 50 % و شامل اسیدهای چرب اشباع شده مثل اسید اولئیک هست.ارده نباید طعم و بوی تند داشته باشد.
به جای حلوا ارده که معمولا ما به آن حلواشکری میگوییم، شاید بهتر باشد که از خود ِ ارده استفاده کنیم.
و چون ارده طعم شیرین ندارد، آن را با عسل مخلوط می کنیم.آزمایش کنید. فکر کنم پشیمون نمیشوید.
ضمن اینکه هیچ ماده افزودنی هم نداره و تمام موادش هم صد در صد طبیعیه.
رمودند :
ارده شیره رو هم فراموش نکنیم. یعنی همین اردهی عزیز را با شیره(انگور یا خرما یا عسل و ...) مخلوط کنیم.
فوقالعاده خوشمزه و پر انرژی.
ارده خود به تنهایی یک ماده غذایی کامل برای هر وعده غذایی بویژه صبحانه است.ارده فاقد هر گونه افزودنی اعم از شیمیایی و غیر شیمیایی است و به عبارتی صددرصد طبیعی است .ماده اصلی و تنها ماده تشکیل دهنده آن کنجد است.ارده